Welkom op onze site close ×
+
Nick Brinkhuis
Buy on iTunes
Nick Brinkhuis — Hef de glazen
Release date : Dec. 09, 2016
Label : Nationale artiestenparade
Tracklist:
  1. 1. Hef de glazen

Share

facebooktwittergoogle plus
pinterest

 

 

 

“Hef de glazen’, is iets totaal anders dat wat men van mijn gewend is”, zo laat Nick Brinkhuis weten over zijn nieuwe single. Deze dertiger uit Nijverdal staat ondertussen een kleine tien

jaar op de podia en sinds 2010 verschijnen ook regelmatig singles van de zanger. ‘k Zie Steeds Sterren’, ‘Als Ik Jou Niet Had’, ‘Pamparapam’ en afgelopen maart verscheen het vrolijke en zomersgetinte ‘Op en neer’.

De zanger werkt hard aan zijn muzikale carrière en hoopt bij elke nieuwe plaat weer wat extra bekendheid te mogen opdoen bij zowel publiek als media. “Mijn laatste singles hadden een zomers muzikaal karakter maar nu het praktisch winter is vond ik dat we moesten gaan voor gezelligheid”, zo verteld Nick over zijn nieuwste plaat. “Na één keer luisteren zit dit nummer de hele dag in je hoofd, ik hoop dan ook stiekem op een dikke kroegenhit”, aldus de enthiousiaste en gedreven volkszanger uit de regio Salland. Het veelbelovende en oergezellige ‘Hef de Glazen’ van Nick Brinkhuis wordt uitgebracht door Nationale Artiesten Parade.