Welkom op onze site close ×
+
DJ Kicken vs DJ Roooy
Buy on iTunes
DJ Kicken vs DJ Roooy — Don't take me home
Release date : Jul. 07, 2017
Label : Nationale artiesten parade
Tracklist:
  1. 1. Don't take me home
  2. 2. Don't take me home - extended version

Share

facebooktwittergoogle plus
pinterest

“Zo nu en dan stuit één van ons op een ideetje, en dan maken we er samen een track van. Als we het leuk genoeg vinden, dan wordt het ook uitgebracht”, aldus Roy Moonen en Henri Kicken. De heren, afkomstig uit het zuiden van ons land, zijn binnen het circuit beter bekend als DJ Kicken en DJ Roooy!!! Het tweetal tekent nu voor de productie van de track ‘Don ’t Take Me Home’ dat via Nationale Artiesten Parade in de markt wordt gezet.

Roy Moonen is een veelzijdige muzikant. In 2012 verruilde hij de drumstokken voor de draaitafels, en gaat hij door het leven als DJ ROOOY!! Roy is een muzikale duizendpoot die dagelijks met muziek bezig als writer, co- writer, producer, zanger, drummer en componist. Als ras entertainer weet hij als geen ander hoe je binnen no- time een feestje moet maken. DJ Kicken begon in 1984 als DJ en in 2001 als producer, hij is de broer van radio DJ: Patrick Kicken. Al sinds de jaren 80 draait DJ kicken in discotheken in zowel Nederland als in België. Eind jaren 90 tekent hij voor eigen producties als ‘I Wanna Dance With Somebody’, ‘Let Me Hear You’, ‘Ain’t no party (Like an Alcoholic Party)’ en ook ‘What ’s Up’ van 4 Non Blondes werd door hem geremixed! De heren troffen elkaar in 2001 voor het eerst in de studio van Roy in Maastricht. Ze zijn ook altijd bevriend gebleven. Ze hebben met regelmaat samen een aantal tracks geproduceerd waaronder ‘Will Griggs On Fire’ van vorig jaar dat zowel nationaal als internationaal goed is gedraaid, gedownload en gestreamd!

Hun jongste productie ‘Don’t Take Me Home’ komt overwaaien uit de voetbalstadions in Wales. De supporters zingen het daar. “Wij vonden het tijd worden om de supporters muziek te geven bij hun lied, zodat ze het in de kroeg ook kunnen mee zingen. We hopen dat we er in Nederland, maar zeker ook in Engeland en wie weet in vele andere landen, een leuk voetbal-hitje mee scoren”, aldus DJ Kicken vs. DJ Roooy!! over de opvolger van de hit ‘Ain’t No Party (like an alcoholic party)’.