“Als je maar weet dat ik je niet vertrouw. Vanaf vandaag ben ik niet maar van jou. Je gaat maar lekker naar die ander toe”. Dat is waar Dave van Montfoort over zingt in z’n nieuwe single ‘Ik ga weer leven’. De opnames vonden zoals we van Dave inmiddels gewend zijn bij The Boom Music Studio o.l.v. producer Frank Verkooyen. Opvallend zijn deze keer de trompetgeluiden die zijn ingespeeld door Martijn de Laat en de heerlijke klanken van de trombone waarvoor Jel Jongen verantwoordelijk is. Dave is één van de artiesten die alle vertrouwen heeft in de vakkennis van Frank Verkooyen. ‘Ik denk dat ik één van z’n makkelijkste klanten ben omdat ik hem geen ingrediëntenlijstje geef waar de productie allemaal moet voldoen. De kwaliteit die hij levert is altijd goed. Vooral de toevoeging van echte instrumenten zorgen ervoor dat het allemaal professioneel klinkt. En….daar ga ik voor. Of ik doe het goed…..of ik doe het niet’, aldus Dave.