Singles
De spreekwoordelijke trein van Franz Joostink is niet meer te stoppen en dendert maar door. Voor zijn nieuwe single ‘De nacht is mijn leven’ keerde hij terug naar producer Manfred Jongenelis. In het begin van z’n muzikale carrière nam hij ook al twee liedjes op bij Jongenelis. Volgens Franz is Manfred een grootmeester in het bedenken van een bepaalde sound voor artiesten. De karakteristieke klanken die aan de nieuwe single zijn toegevoegd omschrijft Franz als zijn sound. De single verschijnt zoals gewoonlijk bij platenlabel Nationale Artiesten Parade. Franz:’ Zoals ik eerder al heb aangegeven ben ik bezig met een nieuw album waar naast feestnummers ook rustige liedjes op komen te staan. Met name de warme sound die Manfred heeft verweven in ‘De nacht is mijn leven’ past helemaal in mijn straatje. Zijn herkenbare accordeongeluid past perfect bij deze plaat. Dit jaar komen er nog zeker twee nummers uit, waarvan er één door Alie Bakker is geschreven. Het is een heel verrassend liedje waar ik ook hoge verwachtingen van heb. Daarnaast lanceer ik ook nog het lied ‘Want de waarheid die voel je’.