Singles
Na een korte onderbreking keert Henk Robbemond terug naar platenlabel Nationale Artiesten Parade waar zijn nieuwe single ‘Jij geeft mijn leven opnieuw weer glans’ verschijnt. Voor Henk betekent dit een verandering qua muziekstijl. Het is namelijk een Nederlandstalige bewerking op een Duitstalig lied die Henk kreeg aangeboden door radioman in hart en nieren Huub Arents. Henk heeft Huub leren kennen tijdens een radio-interview. Omdat Huub weg was van de stem van Henk schreef hij in 2022 voor hem het Kerstnummer ‘Het allermooiste geschenk’. Dat krijgt dus nu met deze heerlijk klinkende cover een verrassend vervolg. Henk: ‘Op advies van Huub nam ik contact op met producer Hans Aalbers. Ik vertelde dat ik een tekst had gekregen waarvoor ik nog muziek nodig had. Hans begreep precies wat ik bedoelde en ging meteen aan de slag. Nadat ik de demo ontving herkende ik mezelf daar bijna niet eens in terug. Het is een waanzinnig mooie warme productie geworden. Ik moet eerlijk zeggen dat Hans een vakman eerste klas is. Als dit een succes gaat worden kan het maar zo zijn dat er nog meer van dat soort nummers volgen. Ik ben daarom ook heel erg benieuwd naar de reacties van mijn fans.’