Singles
De tweede single die Johan Kettenburg uitbrengt bij Nationale Artiesten Parade heeft voor hem een bijzondere betekenis. Johan kreeg namelijk persoonlijk een brief van tekstschrijver John Colle met de vraag of hij het nummer ‘Het maakt mij niets meer uit’ opnieuw wilde vertolken. John wilde het graag uit zijn mond horen. Jacgues Herb bracht deze track als eerste in de jaren ‘90 al uit. Een kleine 10 jaar later lanceerde André Hazes zijn versie hiervan. Johan: ‘Ik vond het een enorme eer dat John mij hiervoor heeft benaderd en heb er niet lang over na hoeven te denken. Omdat ik me als een vis in het water voel bij producer Richard Poot van de Pro Music Studio maakte ik meteen een afspraak. We hebben het grootste gedeelte hetzelfde gelaten, alleen is er een elektrische gitaar toegevoegd én we hebben 1 zinnetje aan de tekst veranderd. Ik ben heel erg tevreden over het eindresultaat en heb eerlijk gezegd best hoge verwachtingen van deze productie. Ook mijn platenlabel “Nationale Artiesten Parade” deelt deze mening. De samenwerking die ik met deze mensen heb, mag van mij nog lang duren. In ieder geval verschijnt er op dit gerenommeerde label dit jaar ook nog een kerstsingle’.