Singles
Als er iemand staat te popelen om zijn zangkunsten weer op het podium te vertolken is het Johan Kettenburg wel. Hij voelt zich als een jonge hengst die los moet. Als het Johan ligt niet tot 22.00 uur, maar gewoon als vanouds tot in de late uurtjes. De afgelopen twee jaar heeft de uit Hilversum afkomstige entertainer niet helemaal stil gezeten. I.s.m. Henny Thijssen bracht hij een tweetal singles uit en ging met z’n muziekbus op pad om onder de noemer “stoepfeestje voor de deur” kleine optredens te verzorgen. Z’n nieuwe single ‘Jij bent mijn engel mijn liefde’ lag al een tijdje bij Johan op de plank. In eerste instantie had hij dit nummer laten maken vanwege de deelname aan een tv programma. Later bleek dat dit programma een andere kant op ging. Zodoende is er met dat lied niets gedaan…..tot een paar weken geleden. ‘Ik zat mijn nieuwe team, bestaande uit Peter Heyboer, Diepte Interview Bart en mijn vrouw Linda, om tafel om m’n muzikale toekomst te bespreken. Nadat ik ze deze track liet luisteren was iedereen enthousiast. We hebben het nummer opnieuw opgenomen in de Pro Music studio o.l.v. Richard Poot. De tekst van het vrolijke liedje is als het ware geschreven op mijn lijf geschreven. Mijn vrouw is ook de engel van mijn leven’, glundert Johan.