Singles
 Het heeft even wat tijd gekost, maar het eindrusultaat van de nieuwe single”die Lars Brans precies op het juiste moment uitbrengt, is voller en krachtiger dan de originele versie ‘Marathon’ van Heléne Fischer. Het is wel even heel iets anders dan z’n vorige single “‘Mijn Schat”.  ‘Ik liep al een poosje met het idee rond om deze track in het Nederlands te coveren. Als eerste heb ik gekeken of er überhaupt al iemand was geweest die met hetzelfde plannetje rond had gelopen. Voor zover ik weet is dat niet het geval. Dat was voor mij het eerste pluspunt. Ik heb het vervolgens met Frank Verkooyen in de The Boom! Music Studio besproken. Ik gaf aan waar ik graag over wilde zingen en dat de productie moest knallen. De tekst, die echt lekker wegzingt, is geschreven door Femke Reuvers. Frank heeft het tempo dermate verhoogd zodat het duidelijk heel anders is geworden dan de oorspronkelijke versie’, glundert Lars.  De verhaallijn wordt in de clip door een bevriend stelletje van Lars uitgebeeld. Naast een rookmachine en bellenblazers is er gebruik gemaakt van nepvuurwerk. Volgens Lars echt een supervette clip.