Singles
Door regelmatig wat te posten op social media werd Maarten Seegers in augustus 2022 benaderd door Talpa met de vraag of hij mee wilde doen met het programma Liedje op het eerste gezicht. In eerste instantie was hij wat terughoudend, maar heeft uiteindelijk toch JA gezegd. Je krijgt immers niet elke dag de kans om op televisie te mogen zingen. Maarten vond het ontzettend spannend mede omdat hij nog nooit had opgetreden of op een podium had gestaan. Na de eerste paar woorden gezongen te hebben voelde hij de zenuwen wegvloeien en ging de rest eigenlijk vanzelf. Maarten: Begin januari ben ik dan ook voor de allereerste keer de studio van Jeroen Russchen en Robert Vredeveld ingedoken. Robert liet mij een aantal demo’s horen en bij het beluisteren van het nummer Kleuren werd ik gelijk enthousiast. Dat is dan ook het lied dat we uiteindelijk hebben opgenomen. Je kunt je bijna niet voorstellen hoe ontzettend trots ik was toen ik het eindresultaat hoorde. Eerlijk gezegd kan ik het nog steeds niet bevatten.