Singles
Pierre Kleinjans gooit het roer muzikaal gezien enigszins om. Dat is duidelijk te horen als je zijn nieuwe single ‘In het avondlicht’ vanuit je luie stoel beluistert. Dat is toch één van de favoriete plekjes waar de muziek van deze uit Capelle aan den IJssel afkomstige zanger het beste tot z’n recht komt. Pierre is bovendien ontzettend blij dat tekstschrijver John Collee en platenlabel Nationale Artiesten Parade vanaf heden samen met Pro Music studio gaan werken aan zijn artiestencarrière. Pierre: ‘John Collee bood mij dit lied aan. Omdat de tekst me erg aansprak en ik er een goed gevoel bij kreeg, heb ik deze bij producer Richard Poot neergelegd. Hij heeft samen met Frank Stukker de muziek gecomponeerd en met Tico Pierhagen een fantastisch arrangement gemaakt die qua stijl moderner is dan wat ik voorheen heb uitgebracht. Met name de live ingespeelde instrumenten geven het lied nét dat stukje extra. Nadat ik het resultaat hoorde, kreeg ik kippenvel. Uiteraard blijf ik ook mijn oude stijl omarmen. Mijn 21-jarige dochter gaf me een ontzettend lief compliment. Ze zei “Pap, wat is dit een mooi nummer”. Je kunt je voorstellen dat die opmerking een traantje bij mij opleverde. De kans bestaat dat de doelgoep die nu bestaat uit 35 plussers hierdoor zo maar breder kan worden. Ik laat me verrassen en blijf m’n best doen’.