Welkom op onze site close ×
+

Bob Visser

 

 

 

 

 Dat Bob Visser is gaan zingen is puur het gevolg van een compleet uit de hand gelopen grap. Echter het resultaat daarvan op de drempel van 2019 is nu wel: 3 eigen singles! Inmiddels is het zingen voor de uit Doetinchem afkomstige zanger dus allang geen geintje meer. In 2015 vuurde hij zijn debuutsingle ‘Angelina’ af op zowel publiek als de radiozenders. Sindsdien treedt Bob veelvuldig op, neemt hij regelmatig een liedje op voor het carnaval en verschijnt nu, na de release van zijn tweede single ‘Geen Geld, Weinig Vrienden’ in 2016, de opvolger: ‘Zo’n Fijn Gevoel’. 

Eind vorige maand meldde Bob Visser: “Het eindresultaat van mijn nieuwe single ontvangen! Frank Verkooyen heeft weer topwerk afgeleverd”! Die laatste heeft ‘Zo’n Fijn Gevoel’, van origine van Neil Diamond trouwens, van een Nederlandse tekst voorzien en uiteraard ook eigenhandig geproduceerd in The Boom! Music studio in Breda. Tijdens de singlepresentatie met diverse gastoptredens, zong Bob samen met Willem Barth ‘Aan alle Mooie Meiden’, toch het liedje ook waar Bob ’s muzikale carrière enkele jaren terug mee begon. En nu is het Nationale Artiesten Parade dat de bruisende feestplaat ‘Zo’n Fijn Gevoel’ op de markt brengt. Een plaat met een 100% garantie op… gezelligheid ! 

Share : facebooktwittergoogle plus
pinterest

De Sunnyboys

 

 

 

 

 SUNNYBOYS – IK MOET ZUIPEN. Nadat een goede 10 jaar geleden de naam Sunnyboys was ontstaan vanuit hun gelijknamige stamkroeg, werd het eerste carnavalsnummer van de Sunnyboys “Hier voel ik me thuis” direct opgepikt en stonden de mannen direct op het “Megapiratenfeest” en op het “Tros muziekfeest” in den Bosch. Na de opvolger “Feestbeesten” brengt de Nationale Artiesten Parade vanaf januari 2019 de nieuwe klapper van een feestplaat “Ik moet zuipen” van de Sunnyboys uit op de download- en streamingmarkt . Een Duits nummer is met samenwerking van Frank Verkooyen vertolkt in een ingeburgerde feestplaat. De Sunnyboys staan voor plezier, gezelligheid en ambiance op ieder feest. “Ik moet zuipen” gaat dan ook zonder twijfelen bij elk feest of café in de smaak vallen bij het enthousiaste publiek. 

Carnaval kan nu al van start gaan met deze single die garant staat voor vele meters polonaise in elke kroeg, feesttent of op het plein! 

Share : facebooktwittergoogle plus
pinterest

Frank Verkooyen

 

 

 

 

 Nadat een kleine 10 jaar geleden al ‘Kom Wie Wil Er Met Mij Dansen’, ‘Ineens Gaat Het Leven’, ‘In De Wolken’ of bijvoorbeeld ‘Dans De Hele Nacht Met Mij’ tot leven kwamen in het kroegen- en uitgaanscircuit, voegde Frank Verkooyen daar onlangs nieuwe klappers aan toe: ‘Blijf Voor Altijd Bij Mij’ van afgelopen mei, en zeker ‘De Waarheid’, verschenen vorig jaar september met op dit moment ruim 700.000 YouTube-views, zijn meer dan uitstekend ontvangen door de radio- en televisiezenders maar ook door de aanhang van de Nederlandstalige muziek. Van kroeg tot de grotere festivals, Frank Verkooyen brengt het volk overal in beweging met een kwart eeuw bühne ervaring én uiteraard al zijn feestelijke liedjes. 

Nationale Artiesten Parade brengt vanaf 28 november de single ‘Bekijk ’t Maar’ van Frank Verkooyen uit op de download- en streamingmarkt. Uiteraard is de track door deze Bredase zanger, tekstschrijver en componist zelf geproduceerd in The Boom! Music studio. Het origineel is trouwens te vinden op het in 1985 door Koos Alberts (helaas ons onlangs ontvallen), uitgebrachte album ‘Ik Zal Je Nooit Vergeten’. Frank Verkooyen zou Frank Verkooyen niet zijn als hij ‘Bekijk ’t Maar’ niet zou steken in een zeer aanstekelijke en uiteraard feestelijke muzikale jas. Feitelijk kan het carnaval nu al van start gaan met deze single die garant staat voor vele meters polonaise! Stemmingbepalend dus voor elke kroeg, plein en feesttent! 

Share : facebooktwittergoogle plus
pinterest

Ronnie van Bemmel

 

 

 

 

 21 december is het weer zover.. de traditionele Kerstshow van Ronnie in een hotel te Houten. En óók zo’n traditie; het evenement is opnieuw tot de laatste plaats bezet en dus volledig uitverkocht! Al een kwart eeuw is Ronnie van Bemmel, op de social media overigens ook actief als ‘Bennie van Rommel’, met muziek bezig. Al sinds 1999 zijn vele singles van de zanger verschenen maar ook al een kwartet albums. Ron kwam landelijk in de schijnwerpers toen hij ‘De Weg Naar Thialf’, een talentenjacht van de Tros in 2007, winnend wist af te sluiten. De single die op dat succes volgde ‘Ik Zoek Een Meisje’, groeide vervolgens uit tot een landelijke hit. 

De laatste jaren tekende deze uiterst sympathieke en goedlachse artiest, voor vaak hele gezellige meezingers als ‘Die Laaielichter’, ‘Als Ik Nog Een Keer Zou Trouwen’, ‘Houd Je Vinger Op Je Knip’, ‘Denk Ook Aan Mij’, en vanaf afgelopen mei dateert de single ‘Laat Me Je Vertellen’. “Een te gekke nieuwe feestknaller”, zo omschreef Ronnie van Bemmel onlangs zijn nieuwste plaat ‘Kacheltje Lam’. Ben je ‘half kachel’ dan ben je nog aangeschoten maar bij ‘Kacheltje Lam’ is er toch echt té diep in de glazen gekeken, aldus dit gezegde. Frank Verkooyen produceerde de nieuwste feestknijter van Ronnie van Bemmel in The Boom! Music Studio te Breda. Dat wordt lachen, gieren en brullen en achteraan aansluiten in de kroegen, met deze door Nationale Artiesten Parade uitgebrachte single! 

Share : facebooktwittergoogle plus
pinterest

Kevin Nuijten

 

 

 

 

 

Kevin Nuijten is een rasechte Brabander die, hoe kan het ook bijna anders, houdt van gezelligheid! Hardlopen en darten zijn de favoriete bezigheden van Kevin. De pas vader geworden en reeds afgestudeerde sportleraar, heeft echter nog één grote passie en dat is zingen! Al begint dat voor deze in Breda geboren en nog altijd woonachtige zanger uit een geintje in de kroeg, inmiddels heeft hij nu wel al 4 eigen singles op zijn naam staan. In juni 2016 presenteerde hij ‘Vanavond Gaan We Los’ dat vorig jaar opvolgers kreeg middels ‘Jij Brengt De Zon’ en ‘Vannacht Ben Je De Mijne’. “Zolang de mensen om me heen het leuk vinden en ik kan zien dat ze het naar hun zin hebben als ik zing… dan ga ik er 200% voor en ga ik hier zeker mee door”, aldus Kevin. 

“Dit gaat een fantastische plaat worden”, zo reageerde Kevin toen hij de demo binnen kreeg van zijn nieuwste plaat ‘Liever Niets’. Frank Verkooyen en Femke Reuvers zijn verantwoordelijk voor de tekst en muziek van deze feestplaat pure sang, welke is geproduceerd in The Boom! Music Studio in Breda. ‘Dan maar geen glitter en poen, want ik voel me rijk als ik ’t niet meer met jou hoef te doen’, is de rode draad van deze op-en-top meezinger welke verschijnt via Nationale Artiesten Parade. “Op naar een kroegenhitje!”, zo verklaart Kevin Nuijten! 

 

Share : facebooktwittergoogle plus
pinterest

Jeroen Rommers

 

 

 

 

 Nationale Artiesten Parade stelt voor het Nederlandstalige circuit een nieuwe zanger voor: Jeroen Rommers! Deze twintiger uit St. Willebrord kwam er op jonge leeftijd al achter geen problemen te hebben met het op de voorgrond treden. Al vlot leert hij drums en trombone te bespelen, wat later treedt hij toe tot dweilband Stik Leutig. Als hij tijdens carnaval spontaan naar de microfoon grijpt en begint te zingen, zijn de aanwezigen enthousiast en niet in de laatste plaats; Jeroen zelf! Hoewel nog steeds actief bij genoemde dweilband, gaat Jeroen zanglessen volgen en ontstaat de wens bij hemzelf maar ook de roep van zijn publiek, een eigen single op te gaan nemen. Uiteindelijk neemt hij in The Boom! Music studio in Breda, het door Frank Verkooyen gecomponeerde en door Femke Reuvers geschreven ‘Machtig Mooie Meid’ op als debuutsingle. 

“Het is een vrolijke dansbare feestplaat geworden. Een nummer waarbij het niet mogelijk is stil te blijven zitten en daarnaast is het een liedje dat door iedereen luidkeels meegezongen kan worden”, zo vertelt Jeroen. Hij vindt het belangrijk dat een plaat gezelligheid en ambiance creëert. Daarnaast is hij een muzikant die alle stijlen van muziek waardeert, en dus hij niet zal schromen om in de toekomst nog eens een uitstapje te maken naar een gevoelige ballad, of een echte carnavalsplaat. “Mijn ambities zijn grenzeloos; ik vind het nu al geweldig om een café op zijn kop te zetten, maar hoe gaaf zou het zijn om uiteindelijk een keer in een zaal te staan als bijvoorbeeld Ahoy of de Ziggo Dome. Dit zijn natuurlijk allemaal dromen maar het is belangrijk om groot te denken om ergens te komen”, aldus Jeroen. Van drummer tot trombonist naar een stekkie achter de microfoon als solozanger! Jeroen Rommers.. gaat ervoor! 

Share : facebooktwittergoogle plus
pinterest

Henk Robbemond

 

 

 

 

 Henk Robbemond plaatste onlangs op de social media een preview van zijn nieuwste single/videoclip ‘Apart Gevoel 2.0’. “Hij wordt goed bekeken. Dat beloofd wat voor de gehele clip. Krijg zoveel leuke reacties op de single”, aldus Henk. De in 1979 geboren Dordtenaar is al vele decennia actief met muziek. Aanvankelijk bespeelde hij de trompet maar vanaf 2002 treedt hij als zanger op. Van de vaderlandse podia tot zelfs in Benidorm, zoals komend voorjaar bijvoorbeeld weer. In 2017 kwam een droom uit voor de zanger; zijn allereerste eigen single ‘Ik Vraag U Lieve Heer’ belandde in de winkelschappen. 

Sindsdien heeft Henk bepaalt niet stil gezeten. Nog in datzelfde jaar bracht hij ‘Waarom, Waarom, Waarom’ op single uit terwijl afgelopen mei ‘Weet Je Morgen Mijn Naam Nog’ op de plaat werd geperst. “Het is weer een topproductie geworden”, zo liet Henk al weten nadat hij voor het eerst ‘Apart Gevoel 2.0’ te horen kreeg. Deze single, opgenomen in The Boom! Music studio onder leiding van Frank Verkooyen, is een feestelijke versie van de Corry Konings klassieker uit 1998. Vanaf 24 oktober te verkrijgen in de downloadshops en te beluisteren via de streamingdiensten dus: ‘Apart Gevoel 2.0’ van Henk Robbemond, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade. 

Share : facebooktwittergoogle plus
pinterest

Zwoele nacht

 

 

 

 

De 2016-versie van ‘Deze Avond’, ‘Ik Wil Je Kussen’, ‘Honderdduizend Woorden’, ‘Hou Van Je Leven’, ‘Ik Wil Je Helemaal’; wat zijn ze goed gegaan zeg de meest recente singles van Matthijs Koning! Ontegenzeggelijk is de Brabander samen met zijn producer Frank Verkooyen erin geslaagd een nieuwe Matthijs Koning-sound te ontwikkelen de afgelopen drie jaar. De jongste telg van -Trio de Koning-, vorig jaar eenmalige optredend en bestaande uit tachtiger Cor de Koning (opa), Jan de Koning (vader) en Matthijs, is afgelopen augustus in het huwelijk getreden met zijn Simone: “We hebben een topdag gehad.. proost op het leven”, zo liet Matthijs weten nadat de huwelijksreis erop zat.

 

In de jaren 60 en 70  verwierf -Duo de Koning- landelijke bekendheid, het moge duidelijk zijn dat Matthijs ondertussen volledig in hun voetsporen is getreden. Na het grote succes eerder dit jaar van de single ‘Ik Wil Je Helemaal’ maar ook met het verstrijken van de wittebroodsweken, werd het stilaan tijd voor een nieuwe plaat. ‘Zwoele Nacht’ dat vanaf 17 oktober via Nationale Artiesten Paradezal verschijnen, is het resultaat van een vruchtbare samenwerking tussen Tim Douwsma (tekst) en Frank Verkooyen (muziek).  Probeer de ondeugende en intrigerende blikken van die temperamentvolle dame maar eens te weerstaan .. je zou er zowat verlegen van worden zoals ze je aankijkt en zacht je naam fluistert!  ‘Zwoele Nacht’ van Matthijs Koning, afkomstig uit The Boom! Music studio, lijkt weer alles in huis te hebben om te gaan uitgroeien tot een nieuw landelijk succes!

Share : facebooktwittergoogle plus
pinterest

Dat doe jij

 

 

 

 

“De nieuwe single gehoord, en ik vind ‘m zooowww Vet”, aldus een zeer enthousiaste Wendy de Laat over haar nieuwste plaat ‘Dat Doe Jij’. Direct na haar vakantie dook ze opnieuw de The Boom! Music studio van Frank Verkooyen in, om daar het door haar zelf geschreven liedje op te nemen. De laatste jaren tekende de goedlachse Brabantse, die onlangs haar winkeltje ‘Wendy ’s Lifestyle’ opende, al voor liedjes als; ‘Liegen En Bedriegen’, ‘Vergeet Mijn Naam’, ‘Wat Ik Wil Zeggen’, ‘Maak Veel Mooie Dagen’, ‘Dans Heel Je Leven’, terwijl eerder dit jaar ‘Iedere Dag’ op de markt is gekomen.

 

Nog maar vijf jaar geleden maakte ze een promo cd met 3 liedjes waarna in 2014 haar officiële debuutsingle ‘Zonder Jou’ verscheen. Toen was alles nog nieuw en onbekend voor de in Oosterhout woonachtige Wendy. Nu vele singles en optredens verder, waaronder ook op grote festivals, zit de zangeres goed op koers richting meer en meer bekendheid. Hieraan gaat het swingende dansbare feel good liedje ‘Dat Doe Jij’, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, zeker weer een bijdrage leveren. Vanaf 10 oktober is de nieuwe single van Wendy de Laat verkrijgbaar in o.a. de downloadshops en zal het ook te beluisteren zijn via de streamingsdiensten. En wie deze en andere singles eens live wil horen, bezoekt op 21 oktober a.s. gewoon Wendy’s single-presentatie in ’t Zonneke in Oosterhout waarbij o.a. Frank Verkooyen en Leen Zijlmans ten tonele zullen verschijnen.

Share : facebooktwittergoogle plus
pinterest

Als ik dan mijn ogen sluit

 

 

 

 

 De ambitieuze Joey Kramer streeft ernaar om steeds beter te worden! Om die reden wordt deze jongeman uit Deventer veelvuldig geboekt voor o.a. feesten en partijen. In de loop der jaren bracht de zanger al singles op de markt als ‘Zolang Ik Bij Je Ben’, ‘Als Jij Het Nu Nog Niet Weet’, ‘Lekker Ding’ en uit 2017 stamt zijn laatste; de Koos Alberts-cover ‘Als Het Nacht Wordt In De Stad’. Daarnaast nam hij ook nog de duetten ‘Laat Mij Maar Gaan’ en ‘Beter Dat Je Gaat’ op met collega Gerrit Haverman. Joey geniet ervan als het publiek het naar de zin heeft tijdens zijn optredens en daarnaast hoopt hij ooit nog eens te mogen doorbreken in ons land. 

7 jaar na de release van zijn debuutsingle is zijn nieuwste, ‘Als Ik Dan Mijn Ogen Sluit’ alweer zijn zevende eigen plaat. De 27-jarige Kramer zette voor dit nummer koers richting Breda om daar in The Boom! Music studio van Frank Verkooyen de door Femke Reuvers vervaardigde tekst in te zingen. ‘Als Ik Dan Mijn Ogen Sluit’ gestoken in een subtiel en gevoelige muzikale setting, en uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf 19 september via de legale downloadshops verkrijgbaar maar is uiteraard ook via de streamingsdiensten te beluisteren. Liefhebbers van het levenslied die graag een dansje maken, gaan zich vast uitstekend vermaken met ‘Als Ik Dan Mijn Ogen Sluit’ van Joey Kramer. 

 

Share : facebooktwittergoogle plus
pinterest

1 2 3 10