Welkom op onze site close ×
+

Als ik dan mijn ogen sluit

 

 

 

 

 De ambitieuze Joey Kramer streeft ernaar om steeds beter te worden! Om die reden wordt deze jongeman uit Deventer veelvuldig geboekt voor o.a. feesten en partijen. In de loop der jaren bracht de zanger al singles op de markt als ‘Zolang Ik Bij Je Ben’, ‘Als Jij Het Nu Nog Niet Weet’, ‘Lekker Ding’ en uit 2017 stamt zijn laatste; de Koos Alberts-cover ‘Als Het Nacht Wordt In De Stad’. Daarnaast nam hij ook nog de duetten ‘Laat Mij Maar Gaan’ en ‘Beter Dat Je Gaat’ op met collega Gerrit Haverman. Joey geniet ervan als het publiek het naar de zin heeft tijdens zijn optredens en daarnaast hoopt hij ooit nog eens te mogen doorbreken in ons land. 

7 jaar na de release van zijn debuutsingle is zijn nieuwste, ‘Als Ik Dan Mijn Ogen Sluit’ alweer zijn zevende eigen plaat. De 27-jarige Kramer zette voor dit nummer koers richting Breda om daar in The Boom! Music studio van Frank Verkooyen de door Femke Reuvers vervaardigde tekst in te zingen. ‘Als Ik Dan Mijn Ogen Sluit’ gestoken in een subtiel en gevoelige muzikale setting, en uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf 19 september via de legale downloadshops verkrijgbaar maar is uiteraard ook via de streamingsdiensten te beluisteren. Liefhebbers van het levenslied die graag een dansje maken, gaan zich vast uitstekend vermaken met ‘Als Ik Dan Mijn Ogen Sluit’ van Joey Kramer. 

 

Share : facebooktwittergoogle plus
pinterest

Bang om je te binden

 

 

 

 

 “Ja ja, de grens van 100.000 gepasseerd”, zo liet zanger Frits van der Vorst afgelopen juli vol trots weten over het aantal YouTube-views van de clip behorend bij ‘Hey Dj’! Deze afgelopen maart uitgebrachte single is een samenwerking van Frits met Gerrit Haverman en Piet Jr. en is dus een regelrecht succes geworden. Trucker en ondernemer Frits van der Vorst heeft zich tijdens de lange ritten op zijn vrachtwagen, het zingen eigen gemaakt. Het resultaat was dat hij geboekt werd en zo dus uiteindelijk op de bühne terechtkwam. De roep om een eigen single voor de in Deventer geboren vader van drie kinderen, leidde ertoe dat in 2016 zijn debuutsingle ‘Alleen Maar Jij’ verscheen. 

De onzekerheid waar Frits in het begin nogal eens last van had is ten goede gekeerd.. inmiddels voelt hij zich als een vis in het spreekwoordelijke water op de bühne. Na het succes van ‘Hey Dj’ nam Frits onlangs een nieuwe door Frank Verkooyen gecomponeerde- en door Femke Reuvers geschreven single ‘Bang Om Je Te Binden’ op. Een intrigerende titel passend bij een verrassende maar zeker ook gezellige Hollandse meezinger! Het liedje gaat over een dame die een spel speelt zodra het om de liefde gaat. Is ze bang om zich te binden of neemt ze je gewoon flink in de maling? Vanaf 12 september is deze door Nationale Artiesten Parade uitgebrachte single verkrijgbaar en is dan uiteraard ook via diverse streamingsdiensten te beluisteren! 

Share : facebooktwittergoogle plus
pinterest

Alles draait om geld

 

 

 

 

 

 Het prachtige en uitstekend ontvangen levenslied ‘Het Mooiste Deel Van Mij’, laat volkszanger Peter Beense nu volgen met een klapper van een feestsingle! ‘Alles Draait Om Geld’ gaat zonder ook maar een beetje twijfel de pleinen, kroegen en feesttenten omdopen tot één grote deinende omgeving! Meer dan 30 jaar geleden kreeg hij bekendheid in het Amsterdamse kroegencircuit als de ‘zingende kelner’. In de loop der jaren is Peter uitgegroeid tot dé vertolker van het oer volkse geluid met de karakteristieke lach en traan, die daar nu eenmaal bij horen. 

“Nú moet je genieten want straks ben je te laat. Want wanneer alles gaat geld.. dan heb je mooi een arm leven”, aldus Peter op zijn nieuwe door Frank Verkooyen geschreven, gecomponeerde en geproduceerde single. Vergeet dus nooit dat rijkdom niet bestaat uit geld. Dus als je zit met je vrienden, geef dan eens een slinger aan de bel voor een rondje, in plaats van je geld te gaan zitten tellen! Voor de bijpassende videoclip nestelde Peter zich in café Lowietje in de Jordaan om het verhaal van zijn fonkelnieuwe single volledig tot uitdrukking te laten komen. Vanaf 10 augustus via de downloadhops en streamingdiensten is het optimaal genieten van volkse vrolijke meezinger ‘Alles Draait Om Geld’ van Peter Beense, dat via Nationale Artiesten Parade op de markt is gebracht. 

 

Share : facebooktwittergoogle plus
pinterest

Tik ‘m aan

 

 

 

 

 “Daniël is een ras muzikant en die heb je niet meer zoveel”, aldus Jaap Kwakman van de 3JS. Maar ook Wolter Kroes, Peter Beense, Imca Marina, en vele anderen zijn lovend over Daniël Metz. Bij het grote publiek is deze Amelander misschien nog niet zo heel erg bekend. De kans is echter levensgroot dat de muziekliefhebber deze accordeonist en toetsenist al vaak heeft horen spelen op diverse singles en albums. Nog maar net twee, wist hij al ‘Vader Jacob’ uit een piepklein pianootje ten gehore te brengen. Hij combineerde de Mavo met het conservatorium en daarvoor speelde hij als teenager al bij een bandje op zijn Ameland. 

Bij de Rowwen Hèze-coverband ‘Gang Is Alles’ zal Daniël uiteindelijk 15 jaar de accordeonist zijn. In 2007 treedt hij toe tot The Mon Amour-Band uit Volendam, nadat drummer Jack Veerman hem oppikte toen Daniël met zijn band “Gang is Alles” het voorprogramma van BZN verzorgde. Na 11 mooie jaren langs vele zalen en theaters, is de formatie onlangs gestopt. 

Daniël heeft ondertussen een eigen studio, geeft muziekles, speelt hij nog altijd bij Gang Is Alles, en in de zomer van 2018 is zijn eerste eigen single verschenen; ‘Tik ‘m Aan’. Gezellig! Swingend! Uptempo! Een feestplaat geschikt voor elke kroeg en feesttent! Opgenomen in zijn eigen studio met tal van gastmuzikanten terwijl Frank Verkooyen de eindmix en tevens mastering voor zijn rekening nam in The Boom! Music studio in Breda. Vanaf 27 juni op het label Nationale Artiesten Parade in de downloadshops en via de streamingsdiensten te beluisteren; de debuutsingle van Daniël Metz! ‘Kom.. en tik ‘m aan! 

Share : facebooktwittergoogle plus
pinterest

Ik weet niet wat je doet

 

 

 

 

 “Toch weer anders dan anders”, zo kondigde Marvin de Geest onlangs de release van zijn nieuwe single ‘Ik Weet Niet Wat Je Doet’ al aan. De door Frank Verkooyen in The Boom! Music studio in Breda geproduceerde track is vanaf 4 juli via de streamingsdiensten te beluisteren of via de downloadshops binnen te halen. Voor de in Arnhem geboren Marvin, die al meer dan een decennia op de podia is te vinden, is het de opvolger van zijn vorig jaar augustus uitgebrachte zomers gekleurde plaat ‘Jij Hoort In Mijn Leven’. 

In 2010 kwam een droom uit voor de Arnhemmer toen zijn allereerste single ‘Liefdesverlangen’ van de persen rolde. En vrijwel meteen wist Marvin zich in de belangstelling van vele van radio- en televisiezenders, kortom zijn carrière als zanger/entertainer kende een veelbelovende kick-off. Naast zijn al genoemde debuutsingle nam hij later tracks op als ‘Fiësta Accordeon’, ‘Ga Maar Door’, ‘Ben Zo Verliefd Op Jou’ en ‘Word Jij Ooit Van Mij’. Nationale Artiesten Parade presenteert nu Marvin ’s nieuwste product ‘Ik Weet Niet Wat Je Doet’ met Daniel Metz op accordeon terwijl de gitaarpartij is ingespeeld door Marcel Fisser. Zoals Marvin al aankondigde; een verrassende maar vooral gezellige en stijlvolle plaat die bol staat van de romantiek en waar zeker de stijldans liefhebbers zich uit-stekend op zullen gaan vermaken! 

Share : facebooktwittergoogle plus
pinterest

Frans van Alkmaar

 

 

 

 

 Frans van Alkmaar, vijftiger, zanger én entertainer in hart en nieren, en woonachtig in Noord-Holland, had als tiener al zijn eerste televisieoptreden. Opgroeiend in een zeer muzikale familie mocht hij als 13-jarige namelijk al zijn kunsten vertonen bij het Grand Gala Des Enfants, destijds van de Tros! Vorig jaar verscheen zijn eerste single. “Een lekkere instapper voor het carnaval maar ook eentje gewoon gezellig voor aan de bar”, zo vertelde Frans destijds over zijn feestelijke en zeker ook ludieke single ‘Hey Fransie! Het nummer, gemaakt voor de Volendammer kermis, heeft Frans van Alkmaar uiteindelijk goed op de Hollandse muziekkaart gezet. 

Ook voor zijn tweede officiële single, ‘Een Avond In Rome’ dat vanaf 6 juni op het label van Nationale Artiesten Parade verschijnt, bezocht de Alkmaarder The Boom! Music studio van Frank Verkooyen. “Dit keer is gekozen voor een heerlijk swingend nummer”, aldus Frans die zeer content is met het eindresultaat en natuurlijk nu hoopt dat ‘t ook bij het publiek in de smaak zal gaan vallen. Femke Reuvers verzorgde de Nederlandse tekstbewerking van deze enigszins klassiek en nostalgisch aanvoelende track die ook nog eens een stevige saxofoonsolo voortbrengt. Vanaf 6 juni is ‘Een Avond In Rome’ zowel via de streamingsdiensten als de downloadshops, te bemachtigen. 

Share : facebooktwittergoogle plus
pinterest

Matthijs Koning

 

 

 

 

 Als muziek zó door de aderen stroomt zoals dat het geval is bij de vermaarde familie Koning, dan is het niet vreemd dat Matthijs als één van de nazaten, nu alweer jaren actief is als zanger/entertainer. Reeds op de middelbare school begon hij met zingen voor publiek en als hij later op het ereschavot eindigt bij een plaatselijke talentenjacht, gaat het ineens hard. Matthijs wordt al snel gezien als één van de grote aanstormende talenten van ons land. Anno 2018 heeft de nu 26-jarige Oosterhouter naast een album ook al vele singles opgenomen, en heeft hij zijn naam en muziek gevestigd binnen het circuit. 

“Het leven lacht me toe en ik lach terug”, zo liet Matthijs weten tijdens de release van zijn in oktober 2017 uitgebrachte en zeer goed ontvangen single ‘Hou Van Het Leven’. Tijd dus voor een opvolger nu de zomer zich aandient. In samenwerking met Frank Verkooyen en zijn broer Koen, komt Matthijs nu met de zeer attractieve, catchy en trendy track; ‘Ik Wil Je Helemaal’. Het geheel is opgenomen en vervaardigd in The Boom! Music studio in Breda en komt uit via Nationale Artiesten Parade. 7 juli a.s. is Matthijs traditiegetrouw weer één van de optredende artiesten tijdens Oosterhout Live.. het evenement waar het jaren geleden alweer, allemaal mee begon voor de succesvolle Brabander! Vanaf 6 juni is ‘Ik Wil Je Helemaal’ van Matthijs Koning dus verkrijgbaar via de bekende kanalen! 

Share : facebooktwittergoogle plus
pinterest

Wendy de Laat

 

 

 

 

In ’t Zonneke in haar eigen Oosterhout presenteert Wendy de Laat op 23 juni a.s. haar allernieuwste single getiteld: ‘Iedere Dag’. Met Jeroen van Wijnen, Nick Koot en Mart Hoogkamer in de line-up, zal dat, een traditie ondertussen, weer een hele gezellige lancering gaan worden. Brabantse Wendy heeft met haar stem, haar charme en looks én met haar eigen liedjes die zij sinds 2014 op de markt brengt, zeker al naam gemaakt in het circuit. Zo is haar eind november vorig jaar uitgebrachte single ‘Dans Heel Je Leven’ meer dan uitstekend ontvangen door zowel publiek als de radiozenders in heel ons land.

 

En dus werd gezocht naar een waardig opvolger. Wendy nestelde zich zoals vertrouwd bij Frank Verkooyen in The Boom! Music studio in Breda, om daar een opgefriste versie van een Nederlandstalige klassieker uit de tachtiger jaren op te nemen. De plaat bruist van gezelligheid en zal voor velen aanleiding zijn de dansvloer op te gaan zoeken! “Vandaag de videoclip opgenomen met m’n eigen ventje, dat belooft wat…”, zo liet Wendy onlangs enthousiast weten nadat ze, gestoken in een fraaie outfit uiteraard, haar nieuwe liedje ‘Iedere Dag’ van beelden had laten voorzien. Wendy zal met deze door Nationale Artiesten Parade uitgebrachte single wel weer eens net zo succesvol kunnen worden als met de voorganger!

 

Share : facebooktwittergoogle plus
pinterest

Tinus Hoekstra

 

 

 

Afgelopen februari vierde Tinus Hoekstra zijn dertigste verjaardag. De volkszanger uit de Achterhoek, die nu een kleine 10 jaar zingt en sinds 2011 zijn singles landelijk uitgebracht ziet worden, is trots op hetgeen hij al bereikt heeft. Met zijn performance, de beheersing en controle van zijn stem, zijn 12 singles en het in 2015 uitgebrachte album ‘Blijf Bij Me Vannacht’, heeft Tinus een uitstekend gevulde agenda weten te realiseren. Na zijn verrassende duet ‘Vrienden Voor Het Leven’ met Frank Verkooyen, verschenen vorig jaar van Tinus ‘Doe Het Dan’ en ‘Ik Kom Je Halen’ op single waarvan de videoclips zo’n 150.000 keer zijn bekeken.

 

Kortom het gaat de Doetinchemmer voor de wind. Maar stilstaan is achteruitgaan en dus geen optie, waardoor Tinus nu opnieuw met een aansprekende single op de proppen komt.  ‘Waarom Maria’ is de titel geworden van het door Femke Reuvers geschreven- en door Frank Verkooyen geproduceerde liedje dat helemaal de zomer uitademt. De zomerhit-gevoelige trendy song met Zuid-Europese muzikale invloeden, verschijnt via Nationale Artiesten Parade ! Mis ‘m niet: ‘Waarom Maria’.. van Tinus Hoekstra, is vanaf 1 juni verkrijgbaar!

 

 

Share : facebooktwittergoogle plus
pinterest

Hans Steiger

 

 

 

 

 “Ik ben in een gevorderd stadium om mijn eerste album te presenteren”, zo liet Hans Steiger vorig jaar weten tijdens de release van één z’n laatste singles. En binnenkort is het dan zo ver want op 3 juni a.s. zal het 13 liedjes tellende debuutalbum van de Haarlemmer aan het publiek en media worden voorgesteld. Dit evenement zal plaatsvinden in “Het Wapen van Kennemer-land” en de kick-off hiervan met diverse gastoptredens zal rond de klok van 15:00 uur zijn. Tickets voor deze ongetwijfeld zeer feestelijke lancering zijn reeds in omloop en de verkoop gaat hard, zo heeft Hans al laten doorschemeren. 

De 46-jarige steigerbouwer uit de Noord-Hollandse hoofdstad is nu ruim 10 jaar als zanger actief binnen het circuit. Singles als ‘Zo Verliefd’, ‘Laat Me Lekker Leven’, ‘Ritmo De La Noche’, ‘Vakantie’, ‘Ik Ben Je Vriend’, of ‘Kus Me Nog Een Keer’, vonden allen hun weg naar de radiozenders en worden omarmd door een grote schare fans en volgers van Hans. Zijn eerste album zal dezelfde titel dragen als de single die nu, voorafgaand aan de presentatie ervan, wordt gelanceerd. ‘Niemand Zo Lief’ is een Frank Verkooyen-productie waarvoor Femke Reuvers de tekstbewerking verzorgde terwijl de plaat uitkomt via Nationale Artiesten Parade. Vanaf 11 mei is deze charmante en goed dansbare ode aan je grote liefde te verkrijgen via de streamingsdiensten en de downloadshops. 

Share : facebooktwittergoogle plus
pinterest

1 2 3 9