Welkom op onze site close ×
+

Wendy de Laat

 

 

 

 

”Welke man durft het aan om de tegenspeler van mijn zusje te worden in mijn nieuwe videoclip”? Zo kondigde Wendy de Laat de komst van haar nieuwe single ‘Een Vrouwenhart’ aan. Inmiddels is het alweer vijf jaar geleden dat deze Oosterhoutse debuteerde met het liedje ‘Zonder Jou’. Met ‘Een Vrouwenhart’ zet Wendy de teller al op 10 eigen singles, iets waarop de Brabantse maar wat trots is. “Ik heb zin in deze nieuwe uitdaging”, zo liet Wendy daags na de opnames in The Boom! Music studio van Frank Verkooyen weten.
Met deze even verrassende als opvallende single, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, waarvoor ze zelf de tekstbewerking voor haar rekening nam, hoopt Wendy opnieuw de mensen te raken. Een vrouw zoekt veiligheid, warmte, vertrouwen en tederheid, maar als ze dit niet meer vindt bij haar partner, is het voorbij! Solo’s van Marcel Fisser op gitaar, en Pierre Roomenburg op saxofoon, zorgen voor de muzikale kers op deze elegante en smaakvolle productie, die rijp is voor elke playlist! Menig vrouwenhart zal sneller gaan kloppen want die tegenspeler voor Wendy ’s nieuwste videoclip.. is gevonden!

Share : facebooktwittergoogle plus
pinterest

Youri Sprenkels

 

 

 

 

De in St. Willebrord woonachtige Youri Sprenkels wordt gezien als één van de aanstormende talenten. De 20-jarige zanger blikt vol trots terug op het muzikale jaar 2018 waarin zijn 3e en 4e single verschenen: “Toen Ik Jou Zag’ en ‘Eén Blik Van Jou’ worden overal gedraaid en luidkeels meegezongen”, zo glundert Youri. Daarnaast mocht hij optreden op RoosendaalNL: ”Een droom voor iedere artiest die nog niet zo heel lang in het vak zit, en graag de op de grotere podia terecht wil komen”, aldus de ambitieuze zanger.
Nadat precies op zijn 18e verjaardag zijn debuutsingle ‘Ik Moet Me Laten Gaan’ uitkwam, komt met zijn nieuwste plaat ‘Gewoon Weer Opnieuw’, de teller al op vijf singles te staan. Youri die vorig jaar Sharon, de liefde van zijn leven ontmoette, is enthousiast over zijn jongste product: “Een mooie samenwerking met Frank Verkooyen, gaat een toppertje worden”, zo beloofde de Brabander zijn fans! De cover, eerder uitgebracht door Jaman, is in lekkere pakkende feestjas gestoken in The Boom! Music studio in Breda, en is binnenkort verkrijgbaar via de bekende downloadkanalen en streamingsites!

Share : facebooktwittergoogle plus
pinterest

Ronnie van Bemmel

 

 

 

 

Na zijn eind november uitgebrachte feestknijter ‘Kacheltje Lam’, toont Ronnie van Bemmel met de nieuwe single ‘Vergeet Jouw Wereld’ maar weer eens zijn veelzijdigheid als zanger aan. Het is alweer 20 jaar geleden dat deze Utrechter voor het eerst op de plaat van zich liet horen met zijn treffende debuutsingle ‘De Tijd Vliegt Voorbij’. Vele singles, albums, concerten en altijd uitverkochte kerstshows, passeerden sindsdien de revue waarmee Ronnie zich stevig op de Hollandse muziekkaart heeft weten te plaatsen.
In 1984 zette André Hazes het liedje ‘Vergeet Jouw Wereld’ op het album ‘Jij En Ik’. Het bevat even poëtische en liefdevolle teksten als; “Je leefde als een bloem zo stil. Maar mooier dan een roos. Jouw eenzaamheid, die stilte, dat was waar jij voor koos. Ik hoop dat jij de weg inslaat die ik voor jou bedacht. En dat je met me praat en met me lacht”. De meeslepende melodielijn in combinatie met de gevoelige woorden, maken dit tot een wonderschoon stuk. Ronnie van Bemmel ’s fraaie vertolking van ‘Vergeet Jouw Wereld’, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade en opgenomen en geproduceerd door Sonic Solutions, is vanaf 20 februari te verkrijgen via de bekende download en streamkanalen!

Share : facebooktwittergoogle plus
pinterest


Colinda

 

 

 

 

Opnemen in een andere studio, de keuze voor het levenslied, samenwerking met platenlabel Nationale Artiesten Parade en met Frank Verkooyen werken aan een voor haar nieuwe sound en stijl; zangeres Colinda presenteert zich in 2019 met nieuw elan! Na jaren van relatieve radiostilte maakte de nu 49-jarige zangeres in 2010 haar comeback nadat ze in de tachtiger en negentiger jaren solo furore maakte, maar ook naast Jan Verhoeven bij het alom geroemde Holland Duo. De afgelopen episode heeft de in Tilburg woonachtige Colinda haar publiek veelal vermaakt met feestmuziek. Liedjes als ‘Breng Me Nog Eenmaal Naar Huis’, ‘Dat Komt Allemaal Door Jou’, ‘Hield Jij Van Mij Of Van Mijn Centen’, ‘Adios, Tot Ziens, De Groeten’ of ‘Dat Heb Ik Allemaal Voor Jou Gedaan’.. ze zorgden voor feest in de zalen en kroegen.
Drie jaar geleden vierde de zangeres haar jubileum vanwaaruit het dubbelalbum ‘30 Jaar Colinda’ ontstond, maar nu is ze helemaal klaar voor een nieuwe stap in haar carrière. Ze gaat zich volledig richten op het pure levenslied en doet dit dus in samenwerking met Frank Verkooyen en studio The Boom! Music in Breda. ‘Ik Hou Zo Van Jou’ is het even verrassende als gevoelige maar bovenal boeiende eerste resultaat van de muzikale switch van Colinda. Geschreven door Vinzzent en Frank van Etten en dus geproduceerd door Frank Verkooyen, presenteert ze nu een liedje dat bij velen aanleiding zal zijn voor het ontstaan van kippenvel. ‘Ik Hou Zo Van Jou’ is binnenkort o.a. verkrijgbaar bij de downloadshops en te beluisteren via te streamingsdiensten. Gewoon doen !

 

 

 

 

 

Share : facebooktwittergoogle plus
pinterest

Dennis Smits

 

 

 

 

 Bij wie kan je compleet jezelf zijn, wie kan jouw gedachten lezen, wie luistert er echt naar jouw problemen, wie kent jou van binnen en van buiten, en bij wie voel je je volledig op je gemak en is er sprake van blindelings vertrouwen? Precies.. bij je beste vriend! Laat dat nou hét thema zijn van de tweede solosingle van Dennis Smits. Deze in Eindhoven geboren zanger, sinds 2010 in de echt verbonden met zijn Caroline en ondertussen ook vader van twee zoontjes, leverde in 2017 zijn eerste muzikale visitekaartje af middels de single ‘Ik Ben Nu Eenmaal Zo’. 

Dennis maakte deel uit van Feestduo D & D dat succesvol was met het liedje ‘In Het Stamcafeetje Aan De Oliekade’ en tegenwoordig deelt hij de bühne ook met collega Maarten Verhees onder de noemer Duo Voor De Lol. Voor de liefhebbers van gezellige Hollandse meezingers nam Dennis onlangs in The Boom! Music studio in Breda zijn tweede single op. ‘M’n Beste Vriend’, dat 27 januari in zijn eigen woonplaats Reusel officieel wordt gepresenteerd en verschijnt op het label Nationale Artiesten Parade, zal de dansvloer tot de laatste plaats gevuld gaan worden, zo is de verwachting. Met Marcel Fisser op gitaar, Daniël Metz op accordeon en Frank Verkooyen achter de schuiven, is aan toeval niets over gelaten; ‘M’n Beste Vriend’ van Dennis Smits.. is een single om in de gaten te gaan houden! 

 

Share : facebooktwittergoogle plus
pinterest

Martin de Jager

 

 

 

 

 De optredens van Martin de Jager laten zich het best typeren als: Vrolijk en Feestelijk! De Noord-Hollander raakte door Jannes, zijn grote voorbeeld trouwens, besmet het Hollandse Muziek-virus. Van stratenmaker, horecaondernemer naar een plekje óp de bühne, het is Martin allemaal overkomen. Het is zomer 2016 als hij Medemblik zijn debuutsingle ‘Jij Bent Het Mooiste’ mag voorstellen aan het massaal opgekomen publiek. Met deze feestelijke lancering nestelt Martin zich meteen uitstekend in het Hollandse circuit waarbij hij zijn voorliefde voor de après-ski niet onder stoelen of banken steekt. 

De opvolger van zijn eerste single verscheen in 2017. ‘Wij Hangen Samen Wel De Slingers Op’ mocht rekenen op airplay bij de zenders en is geliefd in de cafés en feesttenten. 

Eind vorig jaar nestelde de 46-jarige zanger zich achter de microfoon in The Boom! Music Studio in Breda, om daar zijn derde eigen liedje ‘k Laat Mij Niet Zeggen Hoe Ik Leven Moet’ op te nemen. “Wat een feest”, zo omschrijft Martin zijn jongste plaat waarvoor hij kort na de kerst in Alphen a/d Rijn de bijbehorende videoclip liet opnemen. “We hebben een geweldig jaar achter de rug en ik kijk erg uit naar de release van deze nieuwe single”, zo laat de zanger weten die zelfs tot in Spanje optredens heeft. 

‘k Laat Mij Niet Zeggen Hoe Ik Leven Moet’ van Martin de Jager verschijnt via Nationale Artiesten Parade, tevens verantwoordelijk voor de plug en promotie van deze veelbelovende single. 

 

Share : facebooktwittergoogle plus
pinterest

Peter Beense

 

 

 

 

 Peter Beense kan terugblikken op een succesvol 2018 met naast vele optredens ook twee bijzonder goed ontvangen nieuwe liedjes, ‘Het Mooiste Deel Van Mij’ en ‘Alles Draait Om Geld’. Twee uiteenlopende songs ook die vertegenwoordigen waar de Amsterdammer op muzikaal vlak voor staat; gezelligheid en feest oftewel de vrolijke noot, naast het levenslied waarmee Peter menigeen zo weet te raken. Ook in 2019 zal hij weer veelvuldig van zich laten horen. Denk hierbij aan het concert met zijn “Echte Vrienden”, Django Wagner en Frans Duijts, dat op 11 januari in Eindhoven plaatsvindt. Daarnaast is hij medio maart uiteraard weer van de partij tijdens “Holland Zingt Hazes” in de Ziggo Dome en later die maand zal hij in Tirol de après-ski hutten ter plaatse weer eens volledig op z’n kop gaan zetten. 

2019 gaat óók het jaar worden waarin Peter Beense middels een aantal acties, aandacht gaat besteden aan Alzheimer Nederland. Sinds 1984 zet deze stichting zich in voor mensen die met de ziekte dementie in aanraking zijn gekomen. Samen met een kleine 4.000 vrijwilligers werkt Alzheimer Nederland aan een toekomst zonder dementie en aan de kwaliteit van leven van patiënten nu. De opbrengt van Peter ’s nieuwe single, de indringende powerballade ‘Waarom Heb Je Nooit Gezegd’, worden door zowel de zanger als zijn platenlabel Nationale Artiesten Parade, gedoneerd aan genoemde stichting. Het initiatief van Peter, zijn producer Frank Verkooyen (The Boom! Music Studio) en Ton van Gils (Label-management), is met veel enthousiasme ontvangen door Alzheimer Nederland. Informatie over komende acties in dit kader, volgen in het nieuwe jaar. Volendam Music BV verzorgt het management en de boekingen voor Peter. Zijn nieuwe single ‘Waarom Heb Je Nooit Gezegd’ is uiteraard via de bekende downloadshops en streamingsdiensten te verkrijgen of te beluisteren! 

Share : facebooktwittergoogle plus
pinterest

Daniël Metz

 

 

 

 

 Onlangs maakte Daniël Metz deel uit van de begeleidingsband van Wolter Kroes die in het Koninklijk Theater Carré zijn 30-jarig jubileum vierde. “Een geweldige ervaring om met deze topzanger en -muzikanten op het podium te mogen staan”, zo liet de accordeonist, toetsenist en zanger weten. Als peuter wist hij al raad met de toetsen van een pianootje, veel later volgt hij een opleiding aan het conservatorium en is hij actief bij een plaatselijke band. Vervolgens speelt hij jarenlang als accordeonist bij de feestband ‘Gang Is Alles’ en bij de Volendamse formatie The Mon Amour Band. 

De op Ameland geboren, getogen en woonachtige Daniël, bracht afgelopen juni zijn solo debuutsingle ‘Tik ‘m Aan’ op de muzikale markt. De pakkende en feestelijk meezinger is uitstekend ontvangen en dus kon een opvolger niet uitblijven. ‘Jagen Door De Sneeuw’, opgenomen en geproduceerd in zijn eigen Daniël Metz Music-studio in samenwerking met The Boom! Music-studio van Frank Verkooyen, zal naar verwachting dit- en de komende après-ski seizoenen gaan kleuren. Voor deze feestknijter, welke verschijnt via Nationale Artiesten Parade, zijn Jeroen Russchen en Ricardo G. Schuengel verantwoordelijk als schrijver en componisten. Dus tik ‘m aan, ‘Jagen Door De Sneeuw’ van.. Daniël Metz, nu te verkrijgen via de downloadshops en te beluisteren bij de bekende streamingsdiensten. 

Share : facebooktwittergoogle plus
pinterest

1 2 3 11