Welkom op onze site close ×
+

Henk Robbemond

 

 

 

 

De nummers “Ik vraag u liever heer”, “Weet jij morgen mijn naam nog” en “Apart gevoel 2.0” hebben Henk Robbemond flink op de kaart gezet. Nu is het de beurt aan de nieuwe single “Gelukkig” die opnieuw in samenwerking met Nationale Artiestenparade is opgenomen en uitgebracht. Voor deze vrolijke en gezellige knaller is gekozen om het nummer “Fernando” van ABBA als basis te nemen, deze is compleet onder handen genomen door Frank Verkooyen en naar de stijl van Henk gemaakt. Deze verrassende track is er een die we de komende periode goed in de gaten moeten houden, want dit is weer een heel aanstekelijke en kwalitatief hoge single die zijn aandacht zeker wel zal gaan krijgen.

Share : facebooktwittergoogle plus
pinterest

Mira

 

 

 

 

 “Een top team met vakmensen gaat gegarandeerd iets in beweging zetten”, aldus Mira Soeteman afgelopen februari. Dit zei ze vol enthousiasme nadat ze kort hiervoor met Frank Verkooyen en Ton van Gils proostte op de ondertekening van haar platencontract met Nationale Artiesten Parade. De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen als 26 juni Mira ’s debuutsingle ‘Vrij Met Mij’ en videoclip zullen worden gepresenteerd. “En dit zal niet zomaar een clip worden”, zo verklapte deze zingende playmate daarbij ook nog eens! 

De Papendrechtse sierde september 2017 namelijk op de cover van het befaamde magazine Playboy. Ze heeft haar eigen salon met webshop. Mode is namelijk haar passie! Sinds haar jeugdjaren droomde ze al iets voor haar zelf te gaan starten. Naast dit alles én haar modellenwerk, voorziet Frank Verkooyen voor Mira ook een glansrijke carrière als zangeres. “Deze verleidelijke en ambitieuze schoonheid bezit een prachtig stemgeluid”, aldus de producer van het vrolijke, swingende en uiterst radiovriendelijke ‘Vrij Met Mij’ dat in The Boom! Music studio werd opgenomen. “Ik ben dankbaar voor deze kans. Die ga ik dan ook met beide handen aangrijpen”, zo beloofde de gedreven Mira, wiens debuutsingle vanaf 26 juni via de downloadshops en streamingsdiensten is te bemachtigen. 

Share : facebooktwittergoogle plus
pinterest


Willem Barth

 

 

 

 

 Terwijl Willem Barth met z’n in april gelanceerde single ‘Nooit genoeg’ nog in een groot aantal toonaangevende lijsten staat brengt hij nu ‘Scheiden’ als single uit. Op donderdag 9 mei zong Willem dit nummer tijdens de TV registratie van Hart voor Muziek. Wat hem daarna is overkomen heeft de zanger uit Doetinchem in al die 20 jaar dat hij al zingt nog nooit meegemaakt. Hij kreeg zoveel positieve reacties en er verschenen filmpjes van het optreden op Facebook die vervolgens talloze keren werden gedeeld. Besloten is om niet tot na de zomer te wachten, maar het ijzer te smeden als het heet is. ‘Als jullie dit van mij willen horen, stream het dan maar naar een gouden plaat’, grapt Willem. 

Omdat ik vaker tijdens optredens nieuwe liedjes zing om de sfeer te proeven besloten wij om ‘Scheiden’ alvast te presenteren. Normaal gesproken verdwijnt zo’n liedje dan weer uit de gedachten van het publiek. Op eigen kracht, zonder enige vorm van promotie, buiten het delen op Facebook om, leidt dit nummer nu z’n eigen weg. Dan maar met twee liedjes in de playlisten’, glundert Willem. 

Nationale Artiesten Parade zorgt ervoor dat ‘Scheiden’ vanaf 19 juni 2019 via de downloadshops en streamingsdiensten is te bemachtigen! 

Share : facebooktwittergoogle plus
pinterest


Marvin

 

 

 

 

 Met ‘Als Zij Naar Me Kijkt’, de nieuwe single van Marvin geproduceerd door Frank Verkooyen, gaan we helemaal terug naar de zestiger jaren. De Arnhemmer is helemaal in zijn nopjes met deze aantrekkelijke dansplaat die naast een saxofoonsolo van Allard Buwalda ook gipsyinvloeden heeft meegekregen middels de bijdrage op gitaar van virtuoos Zonzo Basily. De in ’89 geboren Marvin de Geest, brengt sinds 2010 vrijwel jaarlijks een nieuwe single uit waarmee hij zijn fan schare gestaag zag groeien de afgelopen periode. 

Liedjes als ‘Liefdesverlangen’, ‘Fiësta Accordeon’, ‘Word Jij Ooit Van Mij’, ‘Jij Hoort In Mijn Leven’ en ‘Ik Weet Niet Wat Je Doet’ staan garant voor een uitstekende atmosfeer bij Marvin ’s optredens. Daaraan zal zijn nieuwe single ‘Als Zij Naar Me Kijkt’ naar verwachting een flinke bijdrage gaan leveren. “Ik hoor bij haar en zij bij mij.. als zij naar me kijkt, dan zie ik puur geluk en lees ik de mooiste verhalen”, aldus een passage uit de door Femke Reuvers geschreven tekst. Nationale Artiesten Parade zorgt ervoor dat deze sprankelende en dus herkenbare, swingende productie van Marvin, via de downloadshops en streamingsdiensten is te bemachtigen! 

Share : facebooktwittergoogle plus
pinterest

Franz Joostink

 

 

 

 

 “We gaan knalluh”, aldus volkszanger Franz Joostink die wordt gezien als de immer sympathieke en altijd vrolijke vertolker van het Hollandse lied. De uit Arnhem afkomstige Franz groeide op met Nederlandse muziek. Samen met zijn vader runde hij al op jonge leeftijd een eigen radiostation en Franz zong daarbij moeiteloos alle liedjes mee. Zijn droom om zanger te worden en eigen nummers uit te brengen, werd in 2016 bewaarheid. De eerste drie singles ‘Jij Bent Mijn Leven’, ‘De Laatste Keer’ en ‘Oooh Liefste’, zijn heel goed ontvangen en hoog op menig playlist terecht gekomen. 

Zijn 4e single ‘Dat Is De Zomer’ wordt 1 juni officieel gepresenteerd tijdens de Summer-Single-Release-Party in Zalencentrum Bonny en Clyde te Arnhem, waarbij meer dan 10 artiesten zullen optreden. In een horecagelegenheid in het Spaanse Fuengirola (Malaga) is de videoclip geschoten van deze volgens Franz ‘zomerhit’, die de track in The Boom! Music studio heeft ingezongen. “Waar is de zonnebrand”, klinkt het op de feestelijke meezinger ‘Dat Is De Zomer’, in de release via Nationale Artiesten Parade. Heeft Franz Joostink wederom een single in handen waarmee hij hoge ogen kan gaan gooien? Dat zal deze zomer gaan blijken.. de verwachtingen zijn hooggespannen! 

Share : facebooktwittergoogle plus
pinterestFrank & Colinda

 

 

 

 

6 februari jl. verscheen de single ‘Ik Hou Zo Van Jou’ van de Tilburgse volkszangeres Colinda. Dit was haar eerste samenwerking met Frank Verkooyen, haar eerste opname in studio The Boom! Music in Breda, maar ook haar eerste release op het label Nationale Artiesten Parade. Toen al liet Colinda doorschemeren dat er een duet met Frank zou gaan volgen. Wel, ‘Die Ogen Van Jou’ is zojuist verschenen en deze wordt begeleid door een bijpassende videoclip. “Wij hopen op een Zomerhit”, zo liet Colinda weten direct na de zonnige opnames van de video in het prachtige en historische plaatsje Willemstad aan het Hollands Diep.
Frank Verkooyen, volgens Colinda ’s dochter “de leukste knuffelbeer van ons land”, liet zich onlangs ontvallen dat hij een album gaat uitbrengen! “Ja, én dat doen we met een feestje”, aldus Frank. En wie weet is het duet ‘Die Ogen Van Jou’ wel één van de liedjes op het komende album, dat kan haast niet anders! De melodie van ‘Sevilla’, één van de grootste uit de lange rij BZN-hits, stond reeds jarenlang op het verlanglijst van Frank, om nog eens keer in een Hollands Verkooyen-jasje te steken. ‘Kijk ik in die ogen van jou, dan zie ik een heel nieuw leven’, zo zingt het duo nu in dit liefdesverhaal dat door Femke Reuvers van een Nederlandse tekst werd voorzien. Haal ‘m nu in huis.. ‘Die Ogen Van Jou’ van Frank & Colinda, en ook jouw zomer begint !

Share : facebooktwittergoogle plus
pinterest

1 2 3 12