Welkom op onze site close ×
+

Dennis Smits

 

 

 

 

 Bij wie kan je compleet jezelf zijn, wie kan jouw gedachten lezen, wie luistert er echt naar jouw problemen, wie kent jou van binnen en van buiten, en bij wie voel je je volledig op je gemak en is er sprake van blindelings vertrouwen? Precies.. bij je beste vriend! Laat dat nou hét thema zijn van de tweede solosingle van Dennis Smits. Deze in Eindhoven geboren zanger, sinds 2010 in de echt verbonden met zijn Caroline en ondertussen ook vader van twee zoontjes, leverde in 2017 zijn eerste muzikale visitekaartje af middels de single ‘Ik Ben Nu Eenmaal Zo’. 

Dennis maakte deel uit van Feestduo D & D dat succesvol was met het liedje ‘In Het Stamcafeetje Aan De Oliekade’ en tegenwoordig deelt hij de bühne ook met collega Maarten Verhees onder de noemer Duo Voor De Lol. Voor de liefhebbers van gezellige Hollandse meezingers nam Dennis onlangs in The Boom! Music studio in Breda zijn tweede single op. ‘M’n Beste Vriend’, dat 27 januari in zijn eigen woonplaats Reusel officieel wordt gepresenteerd en verschijnt op het label Nationale Artiesten Parade, zal de dansvloer tot de laatste plaats gevuld gaan worden, zo is de verwachting. Met Marcel Fisser op gitaar, Daniël Metz op accordeon en Frank Verkooyen achter de schuiven, is aan toeval niets over gelaten; ‘M’n Beste Vriend’ van Dennis Smits.. is een single om in de gaten te gaan houden! 

 

Share : facebooktwittergoogle plus
pinterest

Martin de Jager

 

 

 

 

 De optredens van Martin de Jager laten zich het best typeren als: Vrolijk en Feestelijk! De Noord-Hollander raakte door Jannes, zijn grote voorbeeld trouwens, besmet het Hollandse Muziek-virus. Van stratenmaker, horecaondernemer naar een plekje óp de bühne, het is Martin allemaal overkomen. Het is zomer 2016 als hij Medemblik zijn debuutsingle ‘Jij Bent Het Mooiste’ mag voorstellen aan het massaal opgekomen publiek. Met deze feestelijke lancering nestelt Martin zich meteen uitstekend in het Hollandse circuit waarbij hij zijn voorliefde voor de après-ski niet onder stoelen of banken steekt. 

De opvolger van zijn eerste single verscheen in 2017. ‘Wij Hangen Samen Wel De Slingers Op’ mocht rekenen op airplay bij de zenders en is geliefd in de cafés en feesttenten. 

Eind vorig jaar nestelde de 46-jarige zanger zich achter de microfoon in The Boom! Music Studio in Breda, om daar zijn derde eigen liedje ‘k Laat Mij Niet Zeggen Hoe Ik Leven Moet’ op te nemen. “Wat een feest”, zo omschrijft Martin zijn jongste plaat waarvoor hij kort na de kerst in Alphen a/d Rijn de bijbehorende videoclip liet opnemen. “We hebben een geweldig jaar achter de rug en ik kijk erg uit naar de release van deze nieuwe single”, zo laat de zanger weten die zelfs tot in Spanje optredens heeft. 

‘k Laat Mij Niet Zeggen Hoe Ik Leven Moet’ van Martin de Jager verschijnt via Nationale Artiesten Parade, tevens verantwoordelijk voor de plug en promotie van deze veelbelovende single. 

 

Share : facebooktwittergoogle plus
pinterest

Peter Beense

 

 

 

 

 Peter Beense kan terugblikken op een succesvol 2018 met naast vele optredens ook twee bijzonder goed ontvangen nieuwe liedjes, ‘Het Mooiste Deel Van Mij’ en ‘Alles Draait Om Geld’. Twee uiteenlopende songs ook die vertegenwoordigen waar de Amsterdammer op muzikaal vlak voor staat; gezelligheid en feest oftewel de vrolijke noot, naast het levenslied waarmee Peter menigeen zo weet te raken. Ook in 2019 zal hij weer veelvuldig van zich laten horen. Denk hierbij aan het concert met zijn “Echte Vrienden”, Django Wagner en Frans Duijts, dat op 11 januari in Eindhoven plaatsvindt. Daarnaast is hij medio maart uiteraard weer van de partij tijdens “Holland Zingt Hazes” in de Ziggo Dome en later die maand zal hij in Tirol de après-ski hutten ter plaatse weer eens volledig op z’n kop gaan zetten. 

2019 gaat óók het jaar worden waarin Peter Beense middels een aantal acties, aandacht gaat besteden aan Alzheimer Nederland. Sinds 1984 zet deze stichting zich in voor mensen die met de ziekte dementie in aanraking zijn gekomen. Samen met een kleine 4.000 vrijwilligers werkt Alzheimer Nederland aan een toekomst zonder dementie en aan de kwaliteit van leven van patiënten nu. De opbrengt van Peter ’s nieuwe single, de indringende powerballade ‘Waarom Heb Je Nooit Gezegd’, worden door zowel de zanger als zijn platenlabel Nationale Artiesten Parade, gedoneerd aan genoemde stichting. Het initiatief van Peter, zijn producer Frank Verkooyen (The Boom! Music Studio) en Ton van Gils (Label-management), is met veel enthousiasme ontvangen door Alzheimer Nederland. Informatie over komende acties in dit kader, volgen in het nieuwe jaar. Volendam Music BV verzorgt het management en de boekingen voor Peter. Zijn nieuwe single ‘Waarom Heb Je Nooit Gezegd’ is uiteraard via de bekende downloadshops en streamingsdiensten te verkrijgen of te beluisteren! 

Share : facebooktwittergoogle plus
pinterest

Daniël Metz

 

 

 

 

 Onlangs maakte Daniël Metz deel uit van de begeleidingsband van Wolter Kroes die in het Koninklijk Theater Carré zijn 30-jarig jubileum vierde. “Een geweldige ervaring om met deze topzanger en -muzikanten op het podium te mogen staan”, zo liet de accordeonist, toetsenist en zanger weten. Als peuter wist hij al raad met de toetsen van een pianootje, veel later volgt hij een opleiding aan het conservatorium en is hij actief bij een plaatselijke band. Vervolgens speelt hij jarenlang als accordeonist bij de feestband ‘Gang Is Alles’ en bij de Volendamse formatie The Mon Amour Band. 

De op Ameland geboren, getogen en woonachtige Daniël, bracht afgelopen juni zijn solo debuutsingle ‘Tik ‘m Aan’ op de muzikale markt. De pakkende en feestelijk meezinger is uitstekend ontvangen en dus kon een opvolger niet uitblijven. ‘Jagen Door De Sneeuw’, opgenomen en geproduceerd in zijn eigen Daniël Metz Music-studio in samenwerking met The Boom! Music-studio van Frank Verkooyen, zal naar verwachting dit- en de komende après-ski seizoenen gaan kleuren. Voor deze feestknijter, welke verschijnt via Nationale Artiesten Parade, zijn Jeroen Russchen en Ricardo G. Schuengel verantwoordelijk als schrijver en componisten. Dus tik ‘m aan, ‘Jagen Door De Sneeuw’ van.. Daniël Metz, nu te verkrijgen via de downloadshops en te beluisteren bij de bekende streamingsdiensten. 

Share : facebooktwittergoogle plus
pinterest

Eric Ghelen

 

 

 

 

 Soms kan de liefde héél broos zijn maar als je de ware dan uiteindelijk ontmoet, de geluksmomentjes zich vervolgens in rap tempo opvolgen, dan valt alle twijfel en onzekerheid ineens weg! ‘Zo Bijzonder’ is de titel van de nieuwe romantisch getinte single van Eric Ghelen. De zanger die aanvankelijk alleen maar liedjes in de Limburgse voertaal uitbracht zoals de albums ‘Op Weeg Nao’, ‘Luuster Goed’, ‘Leve Met Plezeer’, ‘Mien Passie’, ‘Laot Goon’ en ‘Eric Ghelen XXL’, richt zich sinds 2018 ook op Nederlands- en Engelstalige liedjes. 

Zo verscheen afgelopen mei zijn allereerste Nederlandstalige single ‘Kom Bij Mij’. De bijbehorende videoclip tikt ondertussen een kleine 20.000 views aan op YouTube, een resultaat waar Eric maar wat trots op is. Eric, die opgroeide in Maastricht maar nu vlak over de grens in Lanaken eigenaar is van een partycentrum, is enthousiast over zijn nieuwe single ‘Zo Bijzonder’: “Een lekker dansnummer/ballad voor de wintermaanden”! Femke Reuvers en Frank Verkooyen schreven het liedje waarop Eric Ghelen laat horen, een uitstekend allround zanger te zijn. Nationale Artiesten Parade zorgt ervoor dat zijn tweede Nederlandstalige single ‘Zo Bijzonder’ vanaf 12 december te verkrijgen zal zijn via o.a. de downloadshops en daarnaast ook te beluisteren is bij de diverse streamingsdiensten. 

Share : facebooktwittergoogle plus
pinterest

Bob Visser

 

 

 

 

 Dat Bob Visser is gaan zingen is puur het gevolg van een compleet uit de hand gelopen grap. Echter het resultaat daarvan op de drempel van 2019 is nu wel: 3 eigen singles! Inmiddels is het zingen voor de uit Doetinchem afkomstige zanger dus allang geen geintje meer. In 2015 vuurde hij zijn debuutsingle ‘Angelina’ af op zowel publiek als de radiozenders. Sindsdien treedt Bob veelvuldig op, neemt hij regelmatig een liedje op voor het carnaval en verschijnt nu, na de release van zijn tweede single ‘Geen Geld, Weinig Vrienden’ in 2016, de opvolger: ‘Zo’n Fijn Gevoel’. 

Eind vorige maand meldde Bob Visser: “Het eindresultaat van mijn nieuwe single ontvangen! Frank Verkooyen heeft weer topwerk afgeleverd”! Die laatste heeft ‘Zo’n Fijn Gevoel’, van origine van Neil Diamond trouwens, van een Nederlandse tekst voorzien en uiteraard ook eigenhandig geproduceerd in The Boom! Music studio in Breda. Tijdens de singlepresentatie met diverse gastoptredens, zong Bob samen met Willem Barth ‘Aan alle Mooie Meiden’, toch het liedje ook waar Bob ’s muzikale carrière enkele jaren terug mee begon. En nu is het Nationale Artiesten Parade dat de bruisende feestplaat ‘Zo’n Fijn Gevoel’ op de markt brengt. Een plaat met een 100% garantie op… gezelligheid ! 

Share : facebooktwittergoogle plus
pinterest

De Sunnyboys

 

 

 

 

 SUNNYBOYS – IK MOET ZUIPEN. Nadat een goede 10 jaar geleden de naam Sunnyboys was ontstaan vanuit hun gelijknamige stamkroeg, werd het eerste carnavalsnummer van de Sunnyboys “Hier voel ik me thuis” direct opgepikt en stonden de mannen direct op het “Megapiratenfeest” en op het “Tros muziekfeest” in den Bosch. Na de opvolger “Feestbeesten” brengt de Nationale Artiesten Parade vanaf januari 2019 de nieuwe klapper van een feestplaat “Ik moet zuipen” van de Sunnyboys uit op de download- en streamingmarkt . Een Duits nummer is met samenwerking van Frank Verkooyen vertolkt in een ingeburgerde feestplaat. De Sunnyboys staan voor plezier, gezelligheid en ambiance op ieder feest. “Ik moet zuipen” gaat dan ook zonder twijfelen bij elk feest of café in de smaak vallen bij het enthousiaste publiek. 

Carnaval kan nu al van start gaan met deze single die garant staat voor vele meters polonaise in elke kroeg, feesttent of op het plein! 

Share : facebooktwittergoogle plus
pinterest

Frank Verkooyen

 

 

 

 

 Nadat een kleine 10 jaar geleden al ‘Kom Wie Wil Er Met Mij Dansen’, ‘Ineens Gaat Het Leven’, ‘In De Wolken’ of bijvoorbeeld ‘Dans De Hele Nacht Met Mij’ tot leven kwamen in het kroegen- en uitgaanscircuit, voegde Frank Verkooyen daar onlangs nieuwe klappers aan toe: ‘Blijf Voor Altijd Bij Mij’ van afgelopen mei, en zeker ‘De Waarheid’, verschenen vorig jaar september met op dit moment ruim 700.000 YouTube-views, zijn meer dan uitstekend ontvangen door de radio- en televisiezenders maar ook door de aanhang van de Nederlandstalige muziek. Van kroeg tot de grotere festivals, Frank Verkooyen brengt het volk overal in beweging met een kwart eeuw bühne ervaring én uiteraard al zijn feestelijke liedjes. 

Nationale Artiesten Parade brengt vanaf 28 november de single ‘Bekijk ’t Maar’ van Frank Verkooyen uit op de download- en streamingmarkt. Uiteraard is de track door deze Bredase zanger, tekstschrijver en componist zelf geproduceerd in The Boom! Music studio. Het origineel is trouwens te vinden op het in 1985 door Koos Alberts (helaas ons onlangs ontvallen), uitgebrachte album ‘Ik Zal Je Nooit Vergeten’. Frank Verkooyen zou Frank Verkooyen niet zijn als hij ‘Bekijk ’t Maar’ niet zou steken in een zeer aanstekelijke en uiteraard feestelijke muzikale jas. Feitelijk kan het carnaval nu al van start gaan met deze single die garant staat voor vele meters polonaise! Stemmingbepalend dus voor elke kroeg, plein en feesttent! 

Share : facebooktwittergoogle plus
pinterest

Ronnie van Bemmel

 

 

 

 

 21 december is het weer zover.. de traditionele Kerstshow van Ronnie in een hotel te Houten. En óók zo’n traditie; het evenement is opnieuw tot de laatste plaats bezet en dus volledig uitverkocht! Al een kwart eeuw is Ronnie van Bemmel, op de social media overigens ook actief als ‘Bennie van Rommel’, met muziek bezig. Al sinds 1999 zijn vele singles van de zanger verschenen maar ook al een kwartet albums. Ron kwam landelijk in de schijnwerpers toen hij ‘De Weg Naar Thialf’, een talentenjacht van de Tros in 2007, winnend wist af te sluiten. De single die op dat succes volgde ‘Ik Zoek Een Meisje’, groeide vervolgens uit tot een landelijke hit. 

De laatste jaren tekende deze uiterst sympathieke en goedlachse artiest, voor vaak hele gezellige meezingers als ‘Die Laaielichter’, ‘Als Ik Nog Een Keer Zou Trouwen’, ‘Houd Je Vinger Op Je Knip’, ‘Denk Ook Aan Mij’, en vanaf afgelopen mei dateert de single ‘Laat Me Je Vertellen’. “Een te gekke nieuwe feestknaller”, zo omschreef Ronnie van Bemmel onlangs zijn nieuwste plaat ‘Kacheltje Lam’. Ben je ‘half kachel’ dan ben je nog aangeschoten maar bij ‘Kacheltje Lam’ is er toch echt té diep in de glazen gekeken, aldus dit gezegde. Frank Verkooyen produceerde de nieuwste feestknijter van Ronnie van Bemmel in The Boom! Music Studio te Breda. Dat wordt lachen, gieren en brullen en achteraan aansluiten in de kroegen, met deze door Nationale Artiesten Parade uitgebrachte single! 

Share : facebooktwittergoogle plus
pinterest

1 2 3 10